Agenda

 

  • Week van de Opvoeding 7 t/m 13 okober 2019

De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Tijdens deze week verzorgt het Opvoedpunt Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden diverse activiteiten. Meer info volgt!

 

  • Koffieochtenden met opvoedthema’s

Een koffieochtend samen met onze pedagoog Jolanda Verschure van het Opvoedpunt voor alle ouders van de kinderen op de  basisschool en de peuterspeelzaal in Reduzum. Thema zijn o.a. Opvoedpartyspel, speelgoed, zindelijk worden, slapen, regels & grenzen, voor jezelf opkomen, omgaan met social media.

Woensdag 9 oktober 2019, 12 december 2019, 12 februari 2020 en 16 april 2020.
Start bij het brengen van de kinderen vanaf 8.30 uur.
Locatie: Trije Doarpen Skoalle Reduzum
Aanmelden is niet nodig. Wij zien je graag! 

Meer informatie:  info@opvoedpuntleeuwarden.nl

 

  • Social Media avond voor opvoeders van (pre)pubers in Grou

Hoe ouder je kind wordt, hoe zelfstandiger het omgaat met media. Dat roept veel vragen op.Kinderen zijn 24/7 online en hoe sluit je aan bij een wereld waar je  geen zicht op hebt als ouders. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en hoe ga je hier als ouders nu en in de toekomst mee om.Het is juist in de omgang met media belangrijk om te beseffen wat je rol als ouder is. Onderzoekers zijn het er namelijk over eens dat je meestal niet zonder meer kunt zeggen van bepaalde mediaproducten dat ze schadelijk zijn, omdat het bijna altijd afhangt van de manier waarop ouders hun kinderen erbij begeleiden. Hoe doe je dat? Samen gaan we op zoek naar antwoorden op:  Donderdag 30 januari 2020.  Meer info volgt!